horoskoopkuum videomüstilised loodmuusikanipid ja toitsaatusedsisuturundussuhtedtestidusutlususutlusedveebi eksklusiiv

Juuli 2019

Toit

Suvikõrvitsa supp
Vaja: 500g suvikõrvitsat, 1 suurem sibul, 1-2 aedvilja puljongi kuubikut, 100g Merevaik juustu, taimeõli, tilli, soovi korral vahukoort.
Tükelda suvikõrvits, sibul. Kuumuta õlis sibul klaasjaks, lisa kõrvitsa kuubikud, sega. Vala üle keeva veega, mis katab kuubikud ja pane puljongikuubik. Keeda tasasel kuumusel pehmeks.
Püreeri ja lisa Merevaik juust. Vajadusel pane lisaks keeva vett paraja konsistentini. Maitsesta tilliga ja keeda veel kergelt läbi. Soovi korral võib lisada vahukoort.

Suvikõrvitsa kook
Vaja: 1 suurem suvikõrvits, 2 suurt sibulat, 3 muna, 100ml õli, 1 klaas jahu, maitseks till, petersell.
Tükelda kõrvits, sibul. Klopi lahti muna, lisa õli ja sega kokku tainas. Vala küpsetusvormi ja küpseta keskmise kuumuse juures ca pool tundi.

Suvikõrvitsaroog sinepiseemnetega
Vaja: 2 sibulat, 1 keskmine suvikõrvits, 2-3 tomatit, 3spl sinepiseemneid, soola, pipart, natuke õli praadimiseks.
Aja pann kuumaks ja vala sinna õli. Lisa peeneks hakitud sibul. Prae paar minutit. Lisa riivitud suvikõrvits. Prae paar minutit.
Lisa hakitud tomatid, sinepiseemned ning maitse järgi soola ja pipart. Sega ning prae veel paar minutit. Serveeri.

0 kommentaari Lisa kommentaar