horoskoopkuum videomüstilised loodmuusikanipid ja toitsaatusedsisuturundussuhtedtestidusutlususutlusedveebi eksklusiiv

Juuli 2020

Toit

Vürtsikas mangotofu
250 g maitsestamata tofut (näiteks Bon Soya)
2,5 dl mangopüreed (näiteks Salvesti Ökoloogiline mangopüree)
2 tl magushaput kastet
soola
õli

Pane tofu majapidamispaberisse ja pigista sellest vedelik välja. Lõika tofu suupärasteks tükkideks ja prae need keskmisel kuumusel õliga pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks. Samal ajal sega kokku mangopüree ja magushapu kaste ning lisa maitse järgi soola. Kui soovid vürtsikamat tofut, lisa veel magushaput kastet. Kui tofu on praetud, madalda kuumust ning vala mangopüree ja magushapu kastme segu pannile ning lase soojeneda. Sega ning soojenda, kuni kaste on veidi kleepuv. Serveeri riisi või nuudlitega. Toit on maitsvaim koheselt serveerides.

Suvine hernepüreesupp kahele
2 tl oliiviõli
1 spl värsket piparmünti
2 väikest sibulat
2-3 küüslauguküünt
150 g värskeid herneid
250 ml taimset puljongit

Haki sibulad, piparmünt ja küüslauk peeneks. Kuumuta oliiviõli potis madalal kuumusel ja lisa sinna hakitud sibulad, piparmünt ja küüslauk. Kuumuta, kuni sibul muutub läbipaistvaks. Lisa herned ja puljong, sega ja keeda 15 minutit. Püreesta supp saumiksriga. Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri.



0 kommentaari Lisa kommentaar