horoskoopkuum videomüstilised loodmuusikanipid ja toitsaatusedsisuturundussuhtedtestidusutlususutlusedveebi eksklusiiv

Juuni 2021

Toit

Lihtne Jaapani ­okonomiyaki
Vaja läheb: 500g kapsast, peotäis hakitud rohelist sibulat, 50g Panko riivsaia, 2 spl misopastat, 2 tl riivitud ingverit, 4 või 5 keskmist muna. Soovi  korral:  ameerika pärast peekoni või krevette. Kaunistuseks Kewpie majoneesi, okonomiyaki kastet, bonito helbeid, marineeritud ingverit, rohelist sibulat.
Valmistamine: Riivi kapsas hästi peeneks. Sega kapsas rohelise sibula ja pankoga. Klopi munad misopasta ja riivitud ingveriga kokku. Lisa munasegu kapsale. Peekoni või krevetid võib lõigata väikesteks tükkideks ja segada segu sisse või alla praadida. Mudi kätega kõik hästi läbi ja jäta 15 minutiks ootele.
 Kuumuta väiksema läbimõõduga pannil pisut meelepärast õli või pane alustuseks peekoni viilud või krevetid praadima. Jaga kapsasegu ja peekon/krevetid 4 ossa. Prae 1 osa korraga surudes segu pannil pannilabidaga ca 1-2cm paksuseks. Prae keskmisel kuumusel 3-4 minutit. Pööra taldriku abil ettevaatlikult okonomiyaki pannkook pannil teistpidi ja prae veel 2-3 minutit. Tõsta pannilt ja hoia pannkook soojas kuni praed ülejäänud 3 pannkooki.
Serveeri pannkooke majoneesi ja okonomiyaki kastet, soovi korral puista bonito helbeid, marineeritud ingverit, rohelist sibulat.

Mangolassi
Vaja läheb: Üks ühele suhtes mangopüree või -konserv ja maitsestamata jogurt, maitse järgi kardemoni, jääd.
Valmistamine: Pane mangopüree või -konserv ja maitsestamata jogurt koos jääga kannmikserisse, lisa maitse järgi kardemoni  ja püreesta. Serveeri koheselt. Jää võib jätta ka purustamata ning serveerida joogis kuubikutena.

0 kommentaari Lisa kommentaar