horoskoopkuum videomüstilised loodmuusikanipid ja toitsaatusedsisuturundussuhtedtestidusutlususutlusedveebi eksklusiiv

Mai 2021

Toit

Külm kaljasupp ehk okroška
Koostisosad
1,5 l kalja
160 g keedetud veiseliha
120 g keedetud või küpsetatud vasikaliha
120 g taist keedusinki
120 g sibulapealseid
240 g värsket kurki
160 g hapukoort
2 keedetud muna
suhkrut
sinepit
soola
maitserohelist

Valmistamine
Lihatooted lõigata väikesteks kuubikuteks. Osa lihast võib asendada keedetud keele, taise keedetud lambaliha, kergsoolapeki vms. Kurgid koorida ja lõigata samuti väikesteks kuubikuteks. Sibulapealsed hakkida ja hõõruda soolaga. Lisada hapukoor, munakollased, sool, suhkur, sinep ja kali ning segada hoolikalt. Siis lisada liha- ja kurgitükid, hakitud maitseroheline ja hakitud munavalged ning anda külmalt lauale.Serveeri külmalt.  


Kamajook ­maasikatega
Koostisosad
2,5 dl keefiri
4 spl kama
2 tl suhkrut
vaniljesuhkrut
maasika toormoosi
kaunistuseks maasikaid

Valmistamine
Vahusta saumikseriga keefir ja kama, lisa suhkur ning vaniljesuhkur. Mikserda veel veidi. Pane pokaali põhjadesse umbes 1cm jagu toormoosi, selle peale vala lusika abil kama-keefiri segu (nii tekib kaks kihti joogile). Kaunista maasikatega.

0 kommentaari Lisa kommentaar