horoskoopkuum videomüstilised loodmuusikanipid ja toitsaatusedsisuturundussuhtedtestidusutlususutlusedveebi eksklusiiv

September 2019

Peedisalati hoidis
Vaja läheb: 2kg peeti, 1kg porgandit, 1kg sibulat, 3dl õli, soola, suhkrut, 1-2 sl 30% äädikat
Valmistamine: kuumutada õlis tükeldatud sibul. Lisada köögikombainis peenema riiviga riivitud porgand ja peet. Kuumutada esialgu madalamal temperatuuril, kuni mahl välja tuleb. Kui on näha, et segu on liiga kuiv, võib lisada veidi keedetud vett.
Hautada umbes 1 tund, kuni kõik on parajalt pehme. Vahepeal segada. Lisada maitse järgi soola, suhkrut, äädikat. Salat panna eelkuumutatud purkidesse ja kaanetada õhukindlalt. Salat sobib lihatoitude, heeringa juure. Maitsva salati saab ka peedisalati lisamisel toorele hapukapsale.

Peedi ja kapsasalati hoidis
Vaja läheb: 3kg peakapsast, 2kg peeti, 0,5kg porgandit, 0,5kg sibulat, 3-4dl õli, 3sl soola, 3sl suhkrut, 2sl 30% äädikat.
Kuumutada õlis tükeldatud sibul. Lisada jämedama riiviga peenestatud peet ja porgand. Hautada veidi ja lisada purustatud tomatid. Tomatid eelnevalt koorida, hoides neid lühiajaliselt keevas vees. Mõne aja pärast panna peenestatud kapsas. Hautada ca 1 tund, kuid mitte liiga pehmeks. Maitseained lisada lõpupoole. Valmis salat panna eelkuumutatud purkidesse ja kaanetada õhukindlalt. Sobib tarvitada salatina või borši valmistamiseks.

0 kommentaari Lisa kommentaar