horoskoopkuum videomüstilised loodmuusikanipid ja toitsaatusedsisuturundussuhtedtestidusutlususutlusedveebi eksklusiiv

September 2020

Toit

Seene carbonara

400 g spagette
25 g võid
200 g seeni
3 küüslauguküünt
3 spl vahukoort või sojakoort
5 spl riivitud parmesani
2 suurt muna
soola ja pipart

Keeda spagetid. Samal ajal sulata pannil keskmisel kuumusel või. Haki seened ja purusta küüslauk ning lisa need pannile ja kuumuta 4-5 minutit, kuni seened on kuldpruunid ja küüslauk pehme. Sega pidevalt. Vala koor, juust ja munad kaussi, maitsesta soola ja pipraga ning vispelda. Kui spagetid on keenud, kurna need ning lisa pannile. Vala pannile ka koore, juustu ja munade segu. Sega kõik läbi ja kuumuta rooga veel 1-2 minutit. Serveeri koheselt ning soovi korral riivi peale parmesani.

 

Valgurikas hautis

250 g tofut (nt Bon Soya)
võid praadimiseks
400grammine purk punaseid ube
¾ tassi punaseid läätsi
370 g purustatud tomateid
1-2 spl mett
oreganot
soola
pipart

Lase vesi potis keema ja lisa läätsed. Läätsede ja vee suhe peaks olema 1:3. Keeda läätsed pehmeks. Vahepeal sega, et läätsed põhja ei kõrbeks. Samal ajal lõika tofu kuubikuteks ja prae neid pannil keskmisel kuumusel võis, kuni tofu on kuldpruun. Nõruta oad ja lisa need pannile. Kui läätsed on keenud (pehmed ja äärtest läbipaistvad), nõruta need ja vala potti tagasi. Lisa purustatud tomatid ja mesi ning sega läbi. Lase veidi kuumeneda ning lisa poti segu pannile. Maitsesta ja sega ning lase toidul madalal kuumusel veel veidi kuumeneda. Serveeri hautist eraldi roana või koos keedetud riisi või makaronidega.

 

0 kommentaari Lisa kommentaar