horoskoopkuum videomüstilised loodmuusikanipid ja toitsaatusedsisuturundussuhtedtestidusutlususutlusedveebi eksklusiiv

Veebruar 2021

Toit

Kaneelipulgad ­sidrunikreemiga
Vaja läheb: 5 viilu valget röstsaia, 100 g sulavõid, 3 tl kaneeli, 95 g heledat Muscovado suhkrut, 300 ml crème fraîched, 200 ml toorjuustu (toa soe), 2 spl tuhksuhkrut, pool sidrunit.
Valmistamine: Eelsoojenda ahi 175°C-ni. Sega omavahel crème fraîched, toorjuust, tuhksuhkur ning pigista hulka sidrunimahl  ja aseta külma. Rulli röstsaia viilud taignarulliga õhukeseks ja eemalda koorikud.
Pintselda viile mõlemalt poolt sulavõiga ning lõika iga viil neljaks võrdse pikkusega pulgaks. Küpseta viile ahjus u. 15-20 minutit. Vahepeal sega omavahel kaneel ja suhkur.
Tõsta pulgad ahjust välja ja kasta kohe igast küljest kaneelisegusse.
Lase jahtuda ja serveeri koos sidruni­kreemiga.

Tudengipasta
Vaja läheb: 3 tomatit, 1 sibul, 2 küüslauguküünt, 200 g keedetud makarone (näiteks fusilli, sool, pipar, basiilik (värske või kuivatatud), õli praadimiseks ja riivjuustu.
Valmistamine: Keeda makaronid vastavalt juhendile. Lõika tomat kuubikuteks, haki sibul ja küüslauk. Pruunista sibul ja küüslauk, lisades sinna juurde tomatikuubikut ning maitsesta soola, pipra ja basiilikuga. Kui segu on parajalt pehme, lisa juurde keedetud makaronid ja sega läbi. Raputa peale riivjuust ja lase sellel kaane all madalal tulel veidi sulada. Serveerides lisa soovikorral mõned värsked basiilikulehed.

0 kommentaari Lisa kommentaar